Sain iloisen viestin eilen: astutus on onnistunut! Pentuja yhdistelmästä Sissi (FIN MVA Twitters Big Peach Puff) - Jebu putkahtaa maailmaan loka-marraskuun vaihteessa, jos raskauden jälkimmäinenkin puolisko sujuu ongelmitta. Pennut siis syntyvät Taalintehtaalla Twitters-kenneliin, jota pyörittää Gunda Theqvist.

Myös rapakon takaa kuuluu uutta: Vanda-narttu (Freckles Valerie Loveland) synnytti lauantaina neljä tyttöä ja neljä poikaa (+ yhden kuolleen pojan). Meille on luvattu pentueesta narttupentu, kuka noista neljästä, sitä en tiedä vielä. Katsotaan millaisia luonteita tytöistä paljastuu! Pennut rekisteröidään Tina Hedberg Johanssonin Otterox-kennelnimelle. Meidän pentusen virallinen nimikin on jo päätettynä, mutta ei paljasteta sitä tässä ihan vielä. Marraskuun lopussa siis suuntaamme pennunhakumatkalle. Pahaksi onneksi olen työmatkalla Stavangerissa juuri sillä viikolla kun pennut ovat 8-viikkoisia, joten saamme Tatsi-tyttömme vasta 9-viikkoisena. Reissulta palattuamme teen etätöitä kotona kaksi viikkoa, eli kuvio on sama kuin Jebun kanssa reilut kaksi vuotta sitten. Se toimi silloin ja toimii varmasti nytkin.

Eilen Aurajoen-lenkillä Jebu sai vainun fasaanista ja kävi pyrähdyttämässä lentoon kaksi kanaa. Se oli sen jälkeen aivan tohkeissaan ja kiihkona. Ensi viikolle olemme Reetan kanssa suunnitelleet fasaaniharkat Sauvoon, ja eilisen perusteella ennustan, että Jebu saa nopeammin juonesta kiinni kuin viime kerralla. Daralle kerta tulee olemaan ensimmäinen. Tarkoituksenamme on käyttää viittä fasaania siten, että kumpikin koira saa ainakin yhden harjoituksen pellolta ja toisen hakkuuaukealta. Kun fasaanit on ammuttu alas (not by us), pääsemme vielä katsomaan kuinka ne nyljetään. Jee..?