Oman kennelnimeni ("Punahongan") pennut syntyvätkin kenties aiemmin kuin olin alunperin ajatellut. Olen pitkin syksyä pohtinut Jebun Dara-siskon emännän, Reetan, kanssa Daran pennutusta. Tai tarkennetaan, että Reetta on kyllä suunnitellut teettävänsä Daralla pennut jo paljon kauemmin, mutta minä tuli kuvaan mukaan vasta pari kuukautta sitten. Saan siis suuren kunnian rekisteröidä Daran pennut Punahongan nimiin :) Pidän Darasta todella paljon sekä luonteen että ulkonäön puolesta, joten kun tämä tilaisuus tarjoutui, tartuin siihen heti. Enemmän suunnitelmistamme on kennelsivuillani http://www.punahongan.fi Ratkaisevaahan asiassa on, että pennut syntyvät ja kasvavat Reetan perheen luona. Täällä kerrostalossa en tohtisi pentuetta kasvattaa. Muutto pihalliseen asuntoon on kyllä edessä parin-kolmen vuoden päästä, jos omalla nartulla mielin pentueen teettää.

Uroksen löytäminen ei olekaan mikään helppo juttu, olemme saaneet todeta. Mutta muutama vaihtoehto on jo olemassa, kyse on ehkä enemmän siitä, mitä ominaisuuksia tahdomme yhdistelmässä priorisoida. Voi olla että täytyy matkustella maata ristiin ja rastiin ennen kuin se sopiva prinssi Daralle löytyy. Astutus tapahtuu todennäköisesti huhtikuun tietämillä.

Innostava projekti! Jebulle en kyllä varmaan tohdi kertoa näistä suunnitelmista mitään, se kun luulee, että Dara on vain ja ainoastaan sitä varten. Olen yrittänyt vääntää rautalangasta, että sisarusparitus ei ole maailman paras juttu, mutta ei tunnu menevän perille..