Eilen walesitreffailimme Littoisissa neljän koiran voimin: mukana olivat Jebu ja Dara, Iines sekä Terro. Lumipaakut anturoiden välissä hidastivat hieman koirien temmellystä, mutta ne nauttivat silti metsälenkistä. Reetta muisteli, että ihan kuin joskus aiemminkin olisi menty tällä kokoonpanolla ja nimen omaan niin, että Jebu ja Iines muodostavat yhden pariskunnan, Dara ja Terro toisen (tietystikin niin että urokset olivat aloitteentekijöitä ja walesineidit niitä passiivisempia osapuolia..).

Tatsi kasvaa ja voimistuu joka päivä. Sillä on vahva luonne ja rajoja on asetettava selkeämmin kuin Jebulle aikoinaan. Onneksi Jebu on apuna: on ihailtavaa seurattavaa kun se kasvattaa pikkusiskoa. Yritän ottaa oppia parhaani mukaan :) Tällä viikolla Jebu oli muutaman yön kylässä Raisiossa ja Tatsi selvästi kaipasi sitä. Tatsille teki kuitenkin hyvää joutua olemaan kotona ihan yksin muutamia tunteja kerrallaan.

Vietämme joulun sukulaisissa Hämeessä. Matkaan lähdetään aattona, ja takaisin tullaan siitä vajaan viikon päästä. Hyvä että joululoma osuu tähän kohtaan, niin voin viettää enemmän kahdenkeskistä aikaa molempien koirien kanssa. Jebun kanssa on meneillään myös temppuaktivointikurssi, jonka ensimmäinen kerta oli viikko sitten ja toinen kerta tänään. Olen alustavasti ilmoittautunut Jebun kanssa myös agilityn alkeisiin, jotka alkavat tammikuun puolivälissä. Niillä main Tatsi saa viimeisen rokotteensa joten ensimmäinen pentukurssi on myös syytä aloittaa tammi-helmikuun vaihteessa.